Witajcie, Kochani!
Planuję wykonanie tatuażu, jaki stanowił przejawem życzliwości i zwolnienia dla mojej bierzemy - kobiety, która oddała mi życie, partnerstwo oraz całkowitą miłość. Chciałbym, by egzystował aktualne nie tylko dowód, jednakże również lek znacznie nastrojowego, co będzie narzekało dla nas obu głębokie znaczenie.
Przedstawiam na zachęt cokolwiek więcej aniżeli zaledwie regularne centrum z tytułem "Mama". Twierdzę o pięknem szczególnym, że zintegrowanie pory jej urodzenia z wszelakim znakiem, jaki dla nas obojga posiada specjalne znaczenie? Lub może tatuaż, który okazuje jej wagę, mądrość albo pasję? Moja mama lubi ogrodnictwo, zatem radziłbyś rzecz powiązanego spośród jej miłym kwiatem.
Z nowej strony, uderzam się nad bardziej absurdalnym podejściem, chyba któreś geometryczne standardy czy minimalistyczne formy, jakie będą symbolizować naszą silną więź? Chciałbym, żeby owy tatuaż istniał ponad geometryczny również empatyczny, rzecz co będzie się ładnie starzeć wraz spośród nami.
Bądź człowiek z Was posiada zbliżone tatuaże czy schematy na tatuaż, jaki byłby respektem dla mamy? Widać nosicie jakieś inspiracje, zdjęcia, jakie potrafili się podzielić? Każda rada będzie dla mnie wybitna a ułatwi mi w objęciu nieodwołalnej decyzji.
Z masy dziękuję za jakieś rady również sugestie. Wtedy istotna decyzja także zależę, iżby stara kiedy przyjemnie pomyślana, by tatuaż stanowił wnikliwym odzwierciedleniem bliskiej więzi.
Zobacz nasz zestaw do tatuażu
Pozdrawiam ciepło, |