Ostatnio dotarłem na materiał o koszulkach serialowych także muszę dać, że temat wciągnął mnie dużo, niż się spodziewałem. Koszulki z względami serialowymi więc już nie tylko stały element garderoby, jednak coraz powszechnie recepta na wskazanie, co lubimy, kim jesteśmy i z czym się utożsamiamy. Dzięki platformom streamingowym seriale wpisały na szare do polskiej codzienności, więc nic ciekawego, że ich bohaterowie, cytaty czy symbole jeszcze częściej pojawiają się na ubraniach.
W palecie można odkryć naprawdę szeroki asortyment – od normalnych, minimalistycznych nadruków po pełne kolorów również wyraźnie widoczne grafiki. Każdy znajdzie rzecz dla siebie: jedni wolą subtelne logo Dunder Mifflin z „The Office”, inni wybiorą charakterystyczny napis Central Perk z „Friends” albo czas lat 80. ze „Stranger Things”. Dla amatorów mocniejszych akcentów klasyczne będą koszulki z Heisenbergiem z „Breaking Bad” czy symbole rodów z „Atrakcje o Tron”.
Ciekawą drogą stanowi także możliwość personalizacji, dzięki czemu koszulka staje się czymś jedynym a więcej dużo wykonywa własny styl. Zwróciłem uwagę same na owo, że biznesy oferują przy takich artykułach odpowiednie warunki zakupu, jak darmowa otrzymuje od typowej liczby albo dużo cienki okres zwrotu.
Moim daniem koszulki z nadrukiem serialowe toż ładny rozwiązanie, żeby połączyć modę z skłonnością. Mając je, bogata nie tylko przyznać się w ludzie, jednak te szybko zacząć kontakt spośród nowymi amatorami tegoż indywidualnego serialu. Sam najchętniej sięgnąłbym po trochę ze „Stranger Things”, bo tenże klimat retro naprawdę do mnie trafia.
I Wy jakie serialowe motywy najchętniej trzymali na koszulce? |