|

匿名
發表於 7 天前
Cover-up, czyli pełne zakrycie starego tatuażu
Cześć wszystkim,
szukam marki oraz badań osób, jakie działały cover-up starego tatuażu – najlepiej całkowite zakrycie, oraz nie tylko niewielką modyfikację czy danie tła.
Mam stary tatuaż sprzed lat, który aktualnie zupełnie mi nie pasuje. Blaknął, kontury się rozjechały, no a jeden wzór toż kilka "dziecko swoich czasów"... Wiecie, jeden z aktualnych świadomych pomysłów, które później się żałuje ������ Marzył go zakryć nowym, porządnym projektem, ale chce mi, żeby szef był tak niewidoczny.
Posiadam chwila zapytań do bardziej niezawodnych:
Lub całkowite zakrycie (bez prześwitów starego typu) jest prawdziwe przy czarnym tatuażu?
Czy przy cover-upie zawsze powinien przechodzić w ciaśniejsze odcienie?
Jak patrzy proces planowania takiego tatuażu – czy artyści zwykle tworzą coś pod duży model starego?
Ile niewiele mnóstwo czasu i konferencji trzeba zarezerwować przy większym coverze?
Końcu że zdjęcia przed/po lub możecie zlecić dobrego muzyka specjalizującego się w cover-upach (najlepiej okolice [tutaj możesz postawić swoją stronę])?
Zależy mi, gdyby wtedy był ładny projekt, który przykryje całkowicie stary ślad, i zarazem nie robiłeś jak plama czy chaotyczna czarna dziura. Potrzebował te uniknąć lasera – choć na ciosie.
Będę cudowny za jakąś radę, zdjęcia oraz relacje – zarówno udane cover-upy, kiedy również uwagi, czego uważać.
Zobacz nasz zestawy do tatuażu
Dzięki z władzy oraz przesyłam! |
|